In de eerste helft valt er weinig te noteren. De ploegen zijn aan mekaar gewaagd en buiten enkele dreigingen langs beide kanten is er weinig doelgevaar. Enkele minuten voor de rust krijgen de twee elftallen dé kans om te score te openen, maar de precisie ontbreekt. De tweede helft is van een ander kaliber. De spelers staan amper op het terrein of Zandhoven scoort de 0-1. Een minuutje later kunnen de bezoekers met 10 man verder wanneer één van hun spelers natrapt op Kevin Verbist. De scheidsrechter is onverbiddelijk en stuurt de bezoekende speler terecht naar de kleedkamer. Molenkring kan profiteren van de numerieke meerderheid en de dreiging neemt toe. Na iets meer dan een half uur spelen is het dan zover. Tom de Laet zet de bal voor doel en Krien Huybrechts kopt de bal onhoudbaar binnen. De thuisploeg is nog aan het juichen wanneer amper een minuut later de scheidsrechter een foutieve ingreep (?) ziet van de doelman van Molenkring. Steven Geudens wordt daarbij uitgesloten en de bezoekers krijgen hiervoor strafschop. Molenkring is weer op achtervolgen aangewezen. Met 10 tegen 10 probeert de thuisploeg de scheve situatie terug recht te zetten en een kwartier voor tijd lukt dat. Een vrije trap voor het bezoekende doel wordt door "good old" Ronny Van de Water binnengetrapt. Vijf minuten voor tijd wordt dat ene puntje, waar Molenkring zeker recht op had, weer weggegeven. Zandhoven scoort weer gemakkelijk een derde maal. Maar vandaag zien we, wat we dit jaar nog niet dikwijls gezien hebben, een Molenkring dat drie maal terug kan komen. Drie minuten voor tijd kopt Kevin Verbist de oververdiende gelijkmaker binnen. En Molenkring gaat bijna nog met de drie punten aan de haal wanneer amper een minuutje later Jan Van Gorp de tegenstand op een hoopje sprint, maar spijtig genoeg gaat zijn schot nipt naast. Het Molenkring van vandaag maakt nog steeds te veel onnodige fouten en pakt bijgevolg dan ook nog steeds te veel tegendoelpunten. Positief is wel dat het telkens, na drie maal op achterstand te komen, kan terugkomen tot het oververdiende gelijkspel.